Wie zijn wij

Bij PSYCHOLOGENPRAKTIJK EBBERS zijn we ons ervan bewust dat het vragen om hulp al moeilijk genoeg is. We proberen de toegang tot onze praktijk daarom zo laagdrempelig mogelijk te houden; onze persoonlijke aanpak en kleinschaligheid is daarbij essentieel. 

Een behandeling is een persoonlijk traject. We brengen, samen met jou, je klachten en krachten in beeld en geven zo vorm aan een behandeling die bij jou past. We hebben daarbij een brede kijk en zijn gericht op:  lichamelijk welbevinden, een veilig en steunend netwerk, passende activiteiten, zingeving en het krijgen van een passend perspectief. 

In ons team werken ervaren en gedreven mensen die, ieder vanuit de eigen discipline, de behandeling vorm geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van methodes waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze werken, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. We doen dat zo veel mogelijk in samenspraak met jou en/of andere belangrijke mensen in je leven. Ook al is het inzetten van professionele hulp soms noodzakelijk, wij gaan uit van je eigen (veer)kracht. Het doel is dat je zo snel mogelijk weer prettig kan functioneren in je eigen omgeving, met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

Ons team

Bij psychologenpraktijk Ebbers werken ervaren en gedreven mensen die, ieder vanuit de eigen discipline, de behandeling vorm geven. 

Wij werken samen met..